Login

Register

Login

Register

Proizvodi

Njega lica do 35 godina

Avokado + argan + pšenične klice + lavanda dobitna su kombinacija u borbi protiv prištića i masne kože. Ovi sastojci umiruju kožu sklonu osipu, aknama i crvenilu na način da se brzo u kožu upijaju a pritom je dobro hidratiziraju, ne začepljuju pore te na taj način uravnotežuju PH kože. Naši preparati za osnovnu njegu lica isto tako idealna su podloga za make-up. Za njegu tijela tu je izvrsna krema za mame i bebe koja ne samo da je idealna za njegu nježne bebine kože i strija kod mame nego je nezamjenjiva u njezi kože tijela kao maslac za tijelo (bodybutter).

Njega lica nakon 35 godina

Argan + plod divlje ruže + koštice grožđa + noćurak + smilje visokovrijedni su sastojci koji učinkovito pomažu kod ublažavanja bora, podočnjaka, kupleroze, dermatitisa i ožiljaka. Ovi sastojci imaju veliku moć regeneriranja suhe i mlohave kože na način da se u kožu brzo upijaju, poboljšavaju njen elasticitet a pritom je dobro hidratiziraju i ne začepljuju pore. Naši preparati za osnovnu njegu lica isto tako idealna su podloga za make-up.

Marokanski proizvodi

Ovi se proizvodi već stoljećima učinkovito koriste u hamamima (orijentalnim wellnessima) za njegu i pranje lica, tijela i kose. Ono što je najvrijednije je to da su 100% prirodni. Marokanski sapun čisti nečistoće i mrtve stanice iz pora kože, glina i ružina vodica odnosno hidrolat cvijeta naranče dubinski čiste kožu od nečistoća i mrtvih stanica kože. Kristalni kamen nezamjenjiv je kao 100% prirodni dezinficijens nakon brijanja ili depilacije te idealan kao neutralni deo stick a idealan je i za peeling lica i tijela. Šlag na kraju je ulje koštica indijske smokve najučinkovitije biljno ulje za anti-age njegu kao serum za lice i područje oko očiju.