Login

Register

Login

Register

DNEVNA istraorganic krema za lice 50 ml i Hidrolat lavande 100 ml

Kategorija: Product ID: 1450

Opis

Hidrolat lavande koristi se kao vodica za osvježavanje lica, tijela ali i prostora. Isto tako može se staviti u vodu za brisanje poda te se na taj način podne prostorije mogu dezinficirati te će imati ljepi miris po lavandi (omjer od 1/5 do10/1)

Idealan je za njegu gotovo svih tipova kože. Djeluje regenerativno, pročišćavajuće, rashlađujuće; pomaže kod uboda insekata; idealan je kao sprej za osvježavanje lica tijekom ljetnih vrućina, pomaže kod opekotina nakon sunčanja. Izvrstan je za njegu osjetljive kože, kao i kod akni i drugih upalnih stanja kože. Nakon depilacije ga koristiti u svrhu spriječavanja infekcija i crvenila kože. Izvrsno djeluje na spriječavanje urastanja dlaka. Nanešen na kožu, prije kreme za sunčanje, pomaže u održavanju vlažnosti kože tijekom izlaganja suncu i spriječava oštećenja uzokovana vjetrom i visokom temperaturom.

ZAŠTO ISTRAORGANIC KOZMETIKA?

– Ručno rađena po učinkovitim stoljetnim metodama
– Nije testirana na životinjama
– Bez parabena i drugih agresivnih konzervansa
– Koristimo hladno prešana organski certificirana ulja kao aktivne sastojke bez ikakvih štetnih balstnih tvari koje stvaraju volumen (naftni derivati – parafin, vazelin, lanolin)
– Bez ftalata (tvari koje se inače koriste u proizvodnje raznih vrsta plastike)
– Čuvamo okoliš: za pakiranje paketa koristimo reciklirani papir a naši klijenti mogu vratiti ambalažu naših proizvoda kako bi se ona reciklirala
– Bez GMO-a
– Vegan – gotovo sve naše proizvode mogu koristiti vegani
– Ima dugoročan a ne instant učinak što garantiramo garancijom od 30 dana

Za Vaše zdravlje i ljepotu brinemo više od 11 godina!