Login

Register

Login

Register

Domaći istarski med
450g

Ostvari od 30-50% popusta svaki mjesec! Klikni ovdje.

39.90 kn

Domaći istarski med
450g
Bagrem i livada

Nema na zalihi

Kategorija: Product ID: 271

Opis

Bagrem i livada

Med je najzdravija namirnica životinjskog podijetla na svijetu koja se još od prapovijesnog doba koristi u ljutskoj prehrani, dokaz tome su pronađeni crteži pračovijeka u špilji kako iz utrobe stabla gdje su se pčele nastanile vadi med.

Danas već imamo mnog klinike u Rusiji, Bugarskoj, Rumunij, Sloveniji itd koje se bave lječanjem na bazi apiterapije tj lječenjem pomoću pčelinjih proizvoda (med, propolis, pelud, matična mliječ i pčelinji otrov).

Med je od davnina poznat kao jedan od najboljih lijekova za razne bolesti, a nedavno provedeno istraživanje Sveučilišta u Sydneyu znanstveno je potvrdilo da je učinkovitiji od antibiotika u tretiranju infekcija i ozljeda kože. Za razliku od antibiotika koji djeluju samo na određene sojeve bakterija, med se u navedenoj studiji pokazao učinkovit i kod bakterija koje su bile rezistentne na 13 antibiotika.

Žlica meda u sebi sadrži više ljekovitih sastojaka nego većina suvremenih lijekova za ublažavanje prehlade, a pomoći će i u problemima s probavom, utvrdile su studije.

Cijena: 39,90 kn 450g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Domaći istarski med
450g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *