Login

Register

Login

Register

Landing Prištići

Dobitna kombinacija za ujednačen ten bez prištića uz garanciju od 30 dana

Pridružite se tisućama žena koje znaju kako na prirodan i zdrav način postići mekano lice i ujednačen tena bez prištića i crvenila. Ako unutar 30 dana ne postignete vidljiv rezultati, novac dobivate natrag bez pitanja.

Istraorganic već se godinama u sklopu svog obiteljskog gospodarstva bavi izradom visoko učinkovite prirodne kozmetike na bazi hladno prešanih ekološki certificiranih biljnih ulja i domaćih pčelinjih proizvoda iz srca Istre.

Tijekom višegodišnjih istraživanja odabirom 8 prirodnih sastojaka koji se stoljećima koriste među domorodačkim stanovništvom diljem svijeta i otkrivanjem njihovih idealnih kombinacija, ujednačenost tena bez prištića moguće je ostvariti u vrlo kratkom vremenskom roku.

Pročitajte više o visoko vrijednim sastojcima naših preparata.

Zbog ovakve iznimne učinkovitosti preparata, Istraorganic daje bezuvjetnu garanciju od 30 dana: ne uočite li nikakve rezultate u tom razdoblju, vraćate proizvod i dobivate novac natrag.

U borbi protiv prištića i neujednačenog tena ističe se dnevna krema za lice koja sadrži avokado, pšenične klice, argan, med i propolis i hidrolat lavande u obliku tonika. Ova kombinacija preparata u samo mjesec dana eliminirat će prištiće i ujednačiti ten. Za učinkovitu njegu lica potrebne su male količine kreme jer se ona sastoji od 100% prirodnih sastojaka koje koža u potpunosti apsorbira za razliku od konvencionalnih krema koje zbog sintetičkih ulja u njima začepljuju pore i stvaraju film na koži.

Naučite više o razlikama između klasične i prirodne kozmetike.

Iako na tržištu postoji mnoštvo preparata za njegu lica, vrlo je mali broj onih koji imaju dokazanu učinkovitost, a Istraorganic ide i korak dalje te uz garanciju od 30 dana uz neupitan povrat novca olakšava izbor i odluku oko kupnje.

Sve što trebate je naručiti kremu i tonik od lavande putem kontakt forme na ovoj stranici, isprobati preparat, dati koži 30 dana da se navikne i ako je to ono što tražite, nastaviti s korištenjem.

U suprotnom vratite naručeni preparat i dobit ćete svoj novac natrag bez postavljenog pitanja!

Požurite s narudžbom kako ne biste dugo čekali jer se radi o prirodnoj kozmetici ručne proizvodnje gdje se dnevno može napraviti tek 20-tak krema.

Poseban bonus: dnevna krema za lice i hidrolat lavande kao tonik uz popust od 10%!

Ovim putem darujemo vam jednokratni popust na set koji uključuje dnevnu kremu za lice i hidrolat lavande kao tonik koji ćete umjesto 218,00 kn sada platiti 196 kn! (+ 27 kn dostava)

I zapamtite: uz sve to dobivate 30 dana bezuvjetne garancije!

Iskoristite i naručite odmah!

U nastavku donosimo nekoliko svjedočanstava zadovoljnih klijentica koje su se odlučile za kupnju Istraorganic dnevne kreme i hidrolata lavande kako bi ujednačile ten i rješile se prištića:

Josipa Ivančević:

Koristim dnevnu kremu nešto manje od mjesec dana i prezadovoljna sam! Već nakon par dana korištenja vide se prvi rezultati, a čak me i mama pitala zašto se više ne šminkam ? Preporučam svima!”

Ivana Udovičić:

Kremicu sam prvi put koristila i jako me oduševila, ugodnog je mirisa, ne masti, lijepo se upija… pristici nestali, ten ujednačen…jednostavno savršena… dostava je jako brza i nema nikakvih problema… moja preporuka… preporodit cete se nakon sta probate kremicu i vjerujte nećete pozalit, vrijedi svake lipe”

Ostala mnogobrojna svjedočanstva možete pročitati ovdje.

Forma za naručivanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Ulica i broj (obavezno)

Grad (obavezno)

Poštanski broj

Telefon (radi lakše dostave)


Napomena(po potrebi)