Login

Register

Login

Register

Landing – Anti Age

Vratite svježinu i elastičnost koži uz anti-age tretman i tonik od smilja

Pridružite se tisućama žena koje znaju kako na prirodan i zdrav način postići hidrataciju, mekoću i elastičnost kože. Ako unutar 30 dana ne postignete vidljiv rezultati, novac dobivate natrag bez pitanja.

Istraorganic već se godinama u sklopu svog obiteljskog gospodarstva bavi izradom visoko učinkovite prirodne kozmetike na bazi hladno prešanih ekološki certificiranih biljnih ulja i domaćih pčelinjih proizvoda iz srca Istre.

Tijekom višegodišnjih istraživanja odabirom 10 prirodnih sastojaka koji se stoljećima koriste među domorodačkim stanovništvom za usporavanje starosnih promjena kože diljem svijeta i otkrivanjem njihove idealne kombinacije, hidrataciju i elastičnost kože moguće je vratiti u vrlo kratkom vremenskom roku.

Pročitajte više o visoko vrijednim sastojcima naših preparata.

Zbog ovakve iznimne učinkovitosti preparata, Istraorganic daje bezuvjetnu garanciju od 30 dana: ne uočite li nikakve rezultate u tom razdoblju, vraćate proizvode i dobivate novac natrag.

U borbi protiv starenja i gubitka elastičnosti ističu se dnevna i noćna krema za lice i hidrolat smilja u obliku tonika. Uz propolis, med i smilje, dnevna anti age krema sadrži još i argan, pšenične klice i divlju ružu, a noćna koštice grožđa, argan i noćurak. Ova kombinacija preparata u samo mjesec dana hidratizirati će kožu i vratiti joj elastičnost i mekoću. Za učinkovitu njegu lica potrebne su male količine kreme jer se ona sastoji od 100% prirodnih sastojaka koje koža u potpunosti apsorbira za razliku od klasičnih krema koje začepljuju pore i stvaraju film na koži.

Naučite više o razlikama između klasične i prirodne kozmetike.

Iako na tržištu postoji mnoštvo preparata za njegu lica, vrlo je mali broj onih koji imaju dokazanu učinkovitost, a Istraorganic ide i korak dalje te uz garanciju od 30 dana uz neupitan povrat novca olakšava izbor i odluku oko kupnje.

Sve što trebate je naručiti anti age set putem kontakt forme na ovoj stranici, isprobati preparate, dati koži 30 dana da se navikne i ako je to ono što tražite, nastaviti s korištenjem.

U suprotnom vratite naručeni set preparata i dobit ćete svoj novac natrag bez postavljenog pitanja!

Požurite s narudžbom kako ne biste dugo čekali jer se radi o prirodnoj kozmetici ručne proizvodnje gdje se dnevno može napraviti tek 20-tak krema.

Poseban bonus: set dnevna anti age krema i tonik uz popust od 10% i besplatnu dostavu!

Ovim putem darujemo vam jednokratni popust na set koji uključuje dnevnu  anti age kremu za lice i hidrolat smilja kao tonik koji ćete umjesto 228,00 kn sada platiti 205,00 kn (+27 kn dostava)!

Poseban bonus za kompletnu anti-age njegu: set dnevna + noćna anti age krema i tonik uz popust od 10% i besplatnu dostavu!

Ovim putem darujemo vam jednokratni popust na set koji uključuje dnevnu i noćnu anti age kremu za lice i hidrolat smilja kao tonik koji ćete umjesto 427,00 kn sada platiti 379,00 kn uz trošak dostave na naš račun!

I zapamtite: uz sve to dobivate 30 dana bezuvjetne garancije!

 Iskoristite i naručite odmah!

U nastavku donosim nekoliko svjedočanstava zadovoljnih klijentica koje su se odlučile za kupnju Istraorganic anti age dnevne i noćne kreme i hidrolata smilja kako bi kožu hidratizirale i vratile joj elastičnost:

Gordana Dadić: “Prvi put koristim vaše anti-age kreme i moram pohvaliti teksturu, lagan osjećaj na licu koje je inače jako osjetljivo i reagira na veliki broj sastojaka iz krema dostupnih u ljekarnama. Posebno me oduševilo što ni malo ne iritiraju oči, niti ne izazivaju peckanje. Svi koji imaju sličan problem će se prepoznati i stoga im toplo preporučam da si naruče vaše kreme! Hvala!”

Jadranka Sljepčević: “Kreme su zaista izvrsne. Prirodne ,brzo se upijaju, daju koži optimalno vlažnosti i masnoće. Ja imam 59 godina i ove su mi kreme otkriće. Koža mekana, baršunsta i svi su me pitali što sam radila s licem. Dakle ja sam prezadovoljna. Čestitam proizvođačima.”

Druga mnogobrojna svijedočanstva možeš pročitati ovdje.

 

Forma za naručivanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Ulica i broj (obavezno)

Grad (obavezno)

Poštanski broj

Telefon (radi lakše dostave)


Izaberite proizvod


Napomena(po potrebi)